Gewaarborgd inkomen

Verzeker u tegen inkomensverlies. Een verzekering gewaarborgd inkomen kan zowel door particulieren als zelfstandigen/bedrijfsleiders worden afgesloten.

In het leven worden we blootgesteld aan enkele grote risico’s. Niemand kan voorspellen of men er door getroffen zal worden, maar wat wel te voorspellen valt, dat zijn de verstrekkende gevolgen.

U heeft het ongetwijfeld druk met het werk en het gezin,… De dagen vliegen voorbij, de centen komen binnen en gaan weer buiten,…En wat als u vandaag een zwaar ongeval heeft en niet meer kunt werken?  Of wat als u getroffen wordt door een ernstige ziekte?  Dit gaat ongetwijfeld gepaard met een zwaar inkomensverlies. Uiteraard hebben we een sterke sociale zekerheid. Maar heeft u al eens becijferd hoe groot de inkomensbreuk zou zijn?

Sluit daarom een verzekering gewaarborgd inkomen af.

Een verzekering gewaarborgd inkomen geeft u de mogelijkheid om u bovenop de normale invaliditeitsuitkering te gaan verzekeren tot de grens van uw huidig loon. Wordt u dan ernstig ziek, of heeft u een zwaar ongeval, dan is het loonverlies alvast een zorg minder.

Ook voor de verzekering gewaarborgd inkomen doen wij er alles aan om steeds het scherpste tarief te bieden. Contacteer ons daarom voor een vrijblijvende offerte of vergelijking.